dijous, 15 d’octubre del 2009

Un vinil per a l’Experiència gratificant de Senior i el cor brutal

Sénior i el Cor Brutal volen llançar una edició del seu treball ”Experiència gratificant” en vinil. L’edició tindrà un preu variable segons la demanda pel que han fet una crida als seus fans per tal d’animar-los a fer la seua reserva.

L’edicio limitada constarà de doble vinil de 180 grams, amb un disseny i maquetació diferents a la del cd i inclourà de regal un cd amb la sessió acústica enregistrada en directe a Montevideo l’últim dia de gravació, amb cançons inèdites i un fum de versions.

L’edicio atendrà a la demanda amb un mínim de 100 unitats sol·licitades. El preu del mateix per tant variarà en funció de les cópies sol·licitades i rondarà els 20-25€.

Les peticions s’han de fer arribar al correu loveandroll@gmail.com indicant en l’assumpte “L’EXPERIÈNCIA ANALÒGICA: X CÒPIES” on X indica el nombre de còpies que voleu rebre. Una vegada alcançada la xifra mínima el grup contactarà amb les persones que han efectuat la reserva i els anunciarà l’edició.

D’altra banda el seu CD es pot adquirir a l’FNAC , a MEDIAMARKT, DISCOS OLDIES, al PUB ROCAFULL i a PATA NEGRA RESTORÀN. Per internet, a la tenda de Popstock!- Everlasting. i a cadascun dels concerts que el grup oferix.

Pots conèixer les dades de les pròximes actuacions a la nostra agenda musical. I també conèixer més sobre este grup al seu Myspace. Nosaltres us recomanem també que escolteu un dels millors temes que inclou el seu disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada