dissabte, 3 d’octubre del 2009

Comença la temporada 2009-2010: Strombers, La Limoncello i Oprimits, les noves bandes de Tercera Via

Comença la quarta temporada del col·lectiu Tercera Via; després d’un 2009 d’èxits, comença un nou any amb nous reptes, noves fites i noves bandes. Una de les incorporacions més sonades és la dels Strombers. La banda de Cardona, després de 10 anys sobre els escenaris, se suma a Tercera Via, donant suport als grups emergents del País. També entren a formar part de Tercera Via els vallesans La Limoncello, amb la seva energia prematura que arrasa arreu, i els mallorquins Oprimits, una banda contundent i madura. La temporada 2009-2010 té 11 noms propis! Segueix la revolució amb Kayo Malayo, Sotazero, kontra-Band, Txilum, Vall Folk, Costorico, Muyayo Rif, Pepet i Marieta, i ara amb Strombers, La Limoncello i Oprimits.

Un catàleg on-line de 500 grups, centenars de concerts i hores de música
La web de Tercera Via (www.terceravia.org) és un portal de comunicació especialitzat en la música de casa nostra. Les bandes ténen un espai propi, autogestionat i gratuït. Tercera Via organitza concursos, ofereix espais de promoció, assessorament i dona suport a totes les iniciatives artístiques que vulguin impulsar la cantera de músics del País. A més, la seva agenda compta amb centenars de concerts. A la web s’hi poden escoltar més de 70 hores de música, de 500 bandes registrades.

El festival FESTOUR Esrtella Damm’09
Encara en queden tres de FesTOURS! El Festival itinerant de Tercera Via, en la seva quarta edició, ja ha recorregut una dotzena de ciutats. Boikot, Gertrudis, Betagarri, Strombers, La Gossa Sorda, Costorico, La Pegatina, Kayo Malayo, Muyayo Rif, Sotazero, Kontra-Band, Pepet i Marieta, Vall Folk, Txilum o Guaita’ls, entre moltes d'altres, són les bandes que han actuat al FesTOUR Estrella Damm’09. El festival l'han seguit més de 30.000 persones aquesta temporada. http://www.festour.cat


La gira continua:
>>>Piera (Anoia), el 31 d'octubre
>>>Salt (Gironès), Sala la Mirona, 7 de novembre
>>>Terrassa (Vallès Occidental), Sala Faktoria, 27 de novembre


FOTOS.TERCERAVIA.ORG
A més…Tercera Via ha creat una nova web on el públic és el protagonista. De cada concert, una imatge per recordar. Fotos de festivals, músics, gent i amics http://fotos.terceravia.org

QUI SOM? Tercera Via és una associació sense ànim de lucre que treballa per donar suport a les bandes emergents dels Països Catalans. En fa promoció per tal que esdevinguin professionals. Tercera Via marca unes noves regles de joc, per tal de regenerar el mercat musical català. En formen part directament 11 bandes, que reben el suport promocional de Tercera Via i que participen dels festivals i circuïts de concerts organitzats per l'associació.Tercera Via és un viver de grups, una cantera de la cultura, 'La Masia' del ritme. Però l'entitat, que va néixer el gener del 2006, a més compta amb un col·lectiu web de 500 bandes; un catàleg de grups, actiu i participatiu, que representa la vertadera "Música Viva" del país.

http://www.terceravia.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada