dimarts, 13 d’octubre del 2009

El grup bagenc Kòdul guanya el concurs Fruits Rock


Els bagencs Kòdul es van proclamar dissabte a la nit guanyadors del concurs Fruits Rock, a la final que es va celebrar a Sant Fruitós de Bages. Després d’una primera selecció, cinc grups van exposar el seu projecte musical al públic que es va aplegar al Casal Cultural de Sant Fruitós i el jurat va concedir el premi a la banda del Pla de Bages. El premi és la gravació de dos temes.


El concurs Fruits Rock, organitzat per l’entitat Nexe de Sant Fruitós de Bages va ser el plat fort de la Setmana de la Joventut del poble. Uns 150 de joves van acudir a les finals, on van poder votar el seu grup preferit. El vot del públic suposava un 20% del resultat, mentre la resta va quedar en mans del jurat, format per experts musicals. Kòdul, Gos Coix, Suite, Swift I The Other Face van ser els finalistes del concurs. Mentre Kòdul va guanyar el premi al millor grup, el grup local Gos Coix va guanyar el premi que els suposava actuar de teloners al concert de Festa Major.

Maitips va posar punt i final a la nit de concurs, que els organitzadors van concebre amb “l’objectiu de potenciar els grups musicals i donar eines a aquesta forma de participació juvenil”.

MySpace

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada