dissabte, 17 d’octubre del 2009

Coneix: Imperdibles, Bielorússia i Cheb Balowski


IMPERDIBLES es va formar l'any 2008 a l'Espluga de Francolí, i des de llavors, aquest grup no ha parat de fer concerts, a més d'enregistrar la seva primera demo "Al teu costat", que ha rebut més de 10.000 visites el primer mes al seu myspace de gent que pot escoltar i descarregar-la des del mateix myspace.


Així es defineix Bielorússia: Som un grup nascut a Bocairent (La Vall d'Albaida) anteriorment anomenat Rewind. Caminem entre el power-pop i el indie amb cançons amb força i molt de sentiment. En agost de 2008 vam publicar el nostre primer ep titulat "Discrepàncies harmòniques des de l'extraradi", enregistrat als estudis Blackout de València per Paco Morillas i Ximo Gimeno. Actualment ens trobem en fase de composició de nous temes i preparant el que serà el nostre pròxim treball.

A més hem estat seleccionats finalistes als concursos: Amplifica't, Aborigen, Let's go Durango i del Consell de la Juventud de València. Els éxits també han arribat al estar nominats com a millor grup revelació als Premis Ovidi Montllor a la Música en Valencià.

Música diferent amb actitud i en valencià, amb ganes d'arribar a la major quantitat de gent possible i que desperte emocions i noves sensacions. Perquè tot va a canviar...


Si el primer disc de CHEB BALOWSKI, “Bartzeloona”, va donar a conèixer una jove orquestra mediterrània i els va portar als escenaris de tot l’Estat i “Potiner”, el seu segon àlbum, els hi va donar una empenta amb distribució internacional i actuacions a mitja Europa, ara, amb el seu tercer treball, “Plou plom (musiqueta que enamora)”, CHEB BALOWSKI obren una època de grans expectatives, sortida simultània a gairebé tota Europa i gira quasi mundial (Marroc, Algèria, Finlàndia, Bèlgica, Alemanya, Holanda, Jordània...).

“Plou plom” ens parla dels temps en que vivim mentre l’altra meitat, “(musiqueta que enamora)”, és el contrapès per a tants mal rotllos, és sens dubte un disc “100% Balowski”, continuïtat dels anteriors i mostra dels avanços de la banda, 13 temes plens de ritme, on el rock pren aires mediterranis i es barreja sense complexes amb ritmes i melodies tradicionals.

A més del ja clàssic Iñigo Muguruza (que va produir el seu primer disc i va col·laborar en el segon) han participat en el disc David B. (qui ja va estar a present a “Potiner”), Minsa (de BKC i Desechos), i el duet format per Fermin Muguruza i Sorkun. La producció ha anat a càrrec de Stephane Carteaux (productor del seu segon disc) i David B.

CHEB BALOWSKI continuen sent Yacine (veu), Isabel (veu), Marc (baix), Santi (guitarra), Jordi Marfà (violí), Dani (acordió i teclats), Tito (trompeta) i Arnau (percussió), si bé en aquest disc ha enregistrat amb el grup per primera vegada el nou bateria, Jordi Herreros, i com a comiat el vell saxofonista, Marcel Pie, qui ha deixat el seu lloc a la banda a partir de la sortida del disc a Sisu.

1 comentari: