dijous, 22 d’octubre del 2009

Miquel Gil i Botifarra, entrades a la venda


Estem davant d’un concert històric de la nostra música, de la música del País Valencià. El proper 21 de novembre, a partir de les 22 hores el pavelló Pla de l’Arc de Llíria acollirà un concert d’unes dimensions musicals extraordinàries. La banda simfònica de la Unió Musical de Llíria i l’Orquestra Àrab de de Barcelona acompanyaran a Miquel Gil i a Pep Gimeno “el Botifarra” amb un repertori especial per a una ocasió diferent.

Les entrades ja estan a la venda per només 10 euros (gratuïta per als menors de 10 anys) al forn Ca Susi de Llíria, a la seu de la Unió Musical de Llíria, a la Papereria Ruiz de la Pobla de Vallbona i a Consolat de Mar de Benaguasil.

Aquest concert es gestà el 31 de desembre de 2008, en una reunió amb directius i el director de la banda per a preparar un primer concert a la Unió del propi Miquel i l’Orquestra Àrab de Barcelona, on també va col·laborar Pep Gimeno. Allí van quedar de fer alguna altra cosa, diferent, amb un repertori que incloguera algunes peces de la nostra música que encara no tenien arranjaments per a banda, com ara ‘Serra Mariola’.
Font: Pica'm

1 comentari:

  1. Hola gent!

    Enhorabona pel bloc, està molt bé! Nosaltres som dos amics de Mallorca que també tenim un bloc musical en català. Estic content de trobar altres blocs musicals en la nostra llengua.

    Vos hem enllaçat al nostre bloc. Esperam que vosaltres ens enllaceu també. Es diu diesdecarretera.blogspot.com

    Salutacions!

    ResponElimina