dimecres, 28 de setembre del 2011

El nou folk sona a Vila-real

Vila-real acull el proper cap de setmana la VI Llotja de Música Urbana, l'esdeveniment que cada inici de tardor porta a la ciutat de la Plana Baixa concerts de tots els estils (enguany especialment orientat a les noves cares del folk).La Llotja de Música Urbana sempre s'ha distingit per l'eclecticisme i l'aposta per propostes originals. A la programació d'aquesta sisena edició predominen els grups que, d'una manera o altra, reelaboren l'etiqueta 'folk'.
La Llotja començarà aquest divendres 30 de setembre a la plaça de la Vila amb l'actuació d'Emma Get Wild (19 h), grup valencià de folk acústic en anglès. El gruix de la programació, però, es concentra el dissabte 1 d'octubre, amb cinc concerts a la mateixa plaça de la Vila: el cantautor Fede Comín (17.30 h), el col·lectiu d'improvisadors de Castelló Grup d'Autoajuda (19 h), la càlida cantautora Clara Andrés (20.30 h), el grup mataroní La Coixinera (22 h) –que presenta el concert de música d'arrel tradicional amb bases Ix-i...– i el grup alcoià de pop-folk esmolat Arthur Caravan (23.30 h).
Finalment, la Llotja es tancarà diumenge, també a la plaça, amb un grup que toca a casa i que està involucrat en l'organització de la Llotja i en la vida cultural de Vila-real: Sitja (19.30 h) presentarà el seu espectacle Musicabulari, una suggerent deconstrucció i reelaboració de la música d'arrel valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada