dilluns, 5 de setembre del 2011

Inèrcia i Tardor actuen a la Sala Matisse de València

La Sala Matisse de València acollirà el pròxim dia dijous 8 de setembre un especial concert entre dos dels grups amb més futur del panorama musical català. Són Inèrcia i Tardor i les entrades del concert costaran tant sols cinc euros. 
Inèrcia naix a l'estiu del 2009 a Banyeres i Alfafara, les seues nfluències són variades però clares, grups com Nirvana, Berri Txarrak, Green Day o Pearl Jam són unes de les seues principals fonts d'inspiració, encara que el resultat final és molt personal. Com es lògic, expressen les cançons en la seua llengua materna, el valencià. Consideren que una forma de normalitzar la llengua es utilitzar-la, en qualsevol àmbit o estil. Durant el seu any de trajectòria han fet més de 30 concerts per tot el País Valencià i el Principat i han participat en nombroses festes populars i importants festivals, com ara el "Feslloch". A més, han guanyat la 1ª Edició del concurs Boom Rock 2010 a Pego. Després d’enregistrar un EP amb 4 temes propis, ja estan preparant el que serà el seu primer treball de llarga durada.
El projecte musical d'aquest trio de València s'inicia a la Tardor de 2010 amb dos objectius fixes i no variables: fer Rock amb influències internacionals i en la nostra llengua, el Valencià. Durant les seues ja quasi quatre estacions de vida Tardor ha publicat un EP autoeditat amb 4 cançons, ha sigut nominat en la categoria "millor grup revelació" als premis Ovidi de música en valencià 2011 i ha realitzat diversos concerts a la nostra terra. Com a carta de presentació un directe fort i contundent sense concedir ni un moment per relaxar-se. En ment el seu primer disc d'estudi i seguir fent concerts per tal d'estabilitzar-se i fer-se un lloc a un panorama musical en valencià on sembla que aquest estil s'ha oblidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada