dimecres, 21 de setembre del 2011

Guillamino, Mazoni i El Petit de Cal Eril, entre els concerts destacats del festival BAM

Entre la programació musical de les festes de la Mercè de Barcelona, el BAM, destaquen enguany les actuacions de tres artistes del segell Bankrobber. El divendres 23 actuarà Guillamino, mentre que l’endemà serà el torn de Mazoni i El Petit de Cal Eril. Tots els concerts són gratuïts. Pau Guillamet i la seva banda actuen el divendres 23 de setembre, 22h00, a la plaça Joan Coromines, al costat del CCCB i el MACBA. El concert estarà centrat en el nou disc de Guillamino, “Fang”, que aposta per recuperar el soul i el pop electrònic a la manera dels 80.
Pel que fa a El Petit de Cal Eril i Mazoni, les seves actuacions tindran lloc el dissabte 24 al parc del Fòrum. Es tracta d’una vetllada que començarà a les 21h00 i s’allargarà fins entrada la matinada. Completen el cartell Antònia Font, Els Pets i Inspira.
Mazoni segueix l’exitosa gira de presentació del disc “Fins que la mort ens separi”, que li ha permès actuar al Palau de la Música i ha afegit al seu catàleg nous èxits com “Totsants”, “Per primer cop” o “La galàxia interior”, que serà el proper videoclip. La seva actuació a l’escenari del Fòrum serà el dissabte 24 al punt de mitjanit.
Poc abans (21h30) haurà pujat al mateix escenari El Petit de Cal Eril. L’actuació al BAM és l’única que ofereixen aquest setembre Joan Pons i els seus companys, que encaren la recta final de la gira del disc “Vol i dol”. Es tracta d’una obra íntima i personal que recentment li ha valgut al grup el premi Altaveu i la nominació pel Puig-Porret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada