dijous, 17 de desembre del 2009

Coneix i descarrega Mi Sostingut (Mi#)

Mi Sostingut (Mi#) són una banda de la Pobla Llarga (la Ribera Alta) que sonen a catarsi envoltada d'ironia, a complexitat rodejada de ximplesa, a joventut madura i creativa... I és que aquests dos joves valencians formen un grup divertit que s’introdueix per camps de la música tan originals com mundans. En directe, suposen una proposta atractiva en la que el cant s’acompassa d’un humor de vegades subtil, d’altres trivial. En definitiva, una iniciativa diferent, un grup autèntic i una música amb condiment que creixerà amb el temps però que ja és molt, però que molt, digerible.
1 – L’historiador d’Alfarrassí
2 – Mare Monstrum
3 – Cançó incriminatòria en segona persona
4 – Orogènesi 2
5 – Els quatre teletubbies de l’Apocalipsi



- Aquest fonograma ha estat enregistrat entre Octubre i Novembre de 2009 a La Pobla Llarga.
- No està sotmès a cap tipus de llicència, així que queda obert a qualsevol tipus de difusió, distribució, còpia, plagi, violació, defenestració i esquarterament.
- L'arxiu conté: Les cinc cançons i un arxiu word amb les lletres. Si l'enllaç no funciona o no podeu obrir l'arxiu comprimit aviseu, que he canviat el programa de compressió.
- Salut i força al vellut (el de les natges del teu cul). Espere que ho gaudiu a la vostra manera.
La seua Web

3 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la ressenya.
    Ens hem ficat rojos amb la descripció... ^^
    ...i vos hem enllaçat, que ens ha agradat molt el vostre lloc web.

    Salut!

    ResponElimina
  2. Mmm... un blog interessant; escriu ressenyes sense tindre ni puta idea. De fet a este no l'han vist en directe. Si ho hagueren fet s'haurien adonat que no és un grup, i que no toquen 2... En fi, que sí, que molt bon blog

    ResponElimina
  3. Senyor anònim, va donar la casualitat de que la nit del Pica'm a Ca Revolta (la nit que ens van veure ells) hi erem 2 a dalt l'escenari (per això els agraïments estan en primera del plural, perquè la ressenya es refereix al directe), formació que, per una altra banda possiblement es quede com està. Una altra cosa són les maquetes...

    Ai, els anònims, que se vos ha de dir tot!!

    ResponElimina