dissabte, 5 de desembre de 2009

Els Amics de les Arts, At Versaris i Rauxa, reclams musicals de la Festa Major de Sant AndreuFins al proper 12 de desembre el barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona celebra la seva Festa Major. La cançó-pop d'Els Amics de les Arts, la rumba festiva de Rauxa i el hip-hop combatiu At Versaris són alguns dels reclams de l'edició d'enguany, que a més a més de la programació oficial, compta també amb una Festa Major Reivindicativa i una Festa Major Alternativa.


El dissabte 5 de desembre, als Jardins de Can Fabra i en el marc de la Festa Reivindicativa, actuaran a partir de les 20h Bliss Thru (rock), Medicina y Agua (rumba), Poca Broma (punk-rock), Escalivada (ska) i Rauxa (rumba). La mateixa nit, en el marc de la Festa Alternativa, se celebra una un concert de "hip-hop amb consciència" amb la participació dels grups Bittah, 2DB i At Versaris. El recital començarà a les 21.30h a la carpa de la Festa Alternativa.

El dilluns 7 de desembre, en el marc de la Nit Jove de la Festa Major, actuaran el grup de percussió Grallakatú, Metropol i Els Amics de les Arts, que presentaran les cançons del seu nou disc, Bed & Breakfast (2009). El concert se celebrarà a partir de les 21h a l'envelat de la Festa Major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada