dimarts, 23 de febrer del 2010

Inici de Gira 2010 de LAX'N'BUSTO


El grup del Vendrell aprofitant l'actuació del dia 27/02/10 a LA MIRONA farà un passe especial per a menors de 16 anys. Un concert que també es repetirà el mes de març a la CASA DE LA MÚSICA SALAMANDRA de l'Hospitalet de Llobregat i que forma part de les activitats conjuntes de LES CASES DE LA MÚSICA.
L'objectiu és apropar la música als més joves i brindar-los la oportunitat de gaudir d'un concert en exclusiva en un horari i un preu fets a la seva mida.
LAX'N'BUSTO presentaran en aquests concert les cançons del seu nous disc "OBJECTIU: LA LLUNA" a més de fer un repàs dels seus grans èxits.
El concert serà a les 19:00h. i durarà 1 hora.

El preu serà de 5 euros i no es vendrà alcohol.
Lloc: La Mirona - Sala 1
C/Amnistia Internacional s/n 17190 Salt (Girona).
Preu: 5 €
(Per aquest concert els adults només podran entrar si acompanyen un menor i hauran de pagar l'entrada de 5 euros.)

INICI DE GIRA 2010
DISSABTE 27/02/201023:00h.
La Mirona - Sala 1
Preu: 11 € ant. / 15 € taq.

Després d’una aturada a Barcelona per a enregistrar el seu disc en directe a la Sala Apolo (“A l’Apolo”), els LAX’N’BUSTO continuen durant aquest 2010, la gira “Objectiu: la Lluna 2010”, que reflectirà en gran part el repertori exhibit a l’Apolo, amb tota l’energia i la personal visió del rock que sempre ha caracteritzat a la banda. La resposta i l’entrega del públic són el veritable reflex de la seva connexió amb Lax’n’Busto.
Junt al gruix del repertori dels seus dos darrers discos, el grup interpreta de forma impecable els temes clàssics de la trajectòria amb la inclusió de cançons inèdites incloses en el dvd “A l’Apolo”.

LAX’N’BUSTO són una referència, i un dels grups més emblemàtics de Catalunya, que ha sabut créixer amb el temps i evolucionar constantment, sense perdre en cap moment el que són els seus principals actius: l’energia del seu directe i la fidelitat del seu públic.

Lax’n’busto arriba a la Mirona aquest proper 27 de febrer per tornar a viure en directe l’essència d’ aquest DVD que és la base del seu directe, un directe contundent amb una gran dosis de cançons i rock’n’roll!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada