diumenge, 14 de febrer del 2010

Miquel Herrero i els autòmats publiquen un excel·lent primer treball


Autòmats ha tret el seu primer treball al carrer, “Cançons en blanc i negre“. Seguint l’estela de grups com Antònia Font o Manel, el panorama pop independent en la nostra llengua comença a brillar amb força pròpia amb aportacions com la d’este grup de valencians que encapçala Miquel Herrero.
Un dia arreu d’un juny abofegant insospitadament estrany, Miquel Herrero es va alçar amb una cançó que orbitava pel seu cap. En algun moment del dia la melodia es va precipitar a un paper i Miquel va enregistrar la seua primera maqueta. Com qui no vol la cosa, els dies van anar succeint-se creativament i noves composicions van anar apareguent al cap del músic, que anava gravant-les entre hores de sol i nits sense lluna.

Quan va tenir un grapat de cançons a la butxaca va decidir que era l’hora de gravar un disc, i va contactar amb Cambra Records, que des del primer moment van donar-li el suport per al seu projecte musical. El primer problema era trobar una banda amb la que enregistrar seriosament els temes, i això va dur de cap el Miquel durant els primers mesos d’estiu.
Més informació al seu MySpace

1 comentari:

  1. Gran grupo, sí señor. Oigo habitualmente música en catalán, y no conocía a esta banda. Yo estoy acostumnbrada a oir Els Pets, Lax'n' Busto, Sopa de Cabra, y eso. Me ha gustado mucho su myspace. Suenan muy, bien; la verdad. Me gusta la portada con los marcianitos y las setas, resulta melancòlica y muy tierna. No os hace gracia el amarillo?

    ResponElimina