dilluns, 2 d’abril del 2012

Concert gratis d’Antònia Font al Festival Plaça Odissea

La 6a edició del festival gratuït i a l’aire lliure del Maremagnun se celebrarà del 10 al 12 de maig. Entre els primers grups confirmats hi ha també FM Belfast, Klaus & Kinski, Nudozurdo, Manos de Topo i Pegasvs
Qui no hagi vist Antònia Font en directe a Barcelona durant l’últim any ben bé ha estat perquè no ha volgut, però encara tindrà una altra oportunitat. Els mallorquins tornaran a defensar a Barcelona el repertori del seu últim disc, ‘Lamparetes’ (2011), dins de la programació del Festival La Plaça Odissea, que se celebra als dominis del centre comercial Maremagnum i que programa el bar musical de l’Hospitalet de Llobregat Depósito Legal.
La 6a edició del festival endarrereix les dates –potser per evitar la pluja que acostumava a remullar-lo cada any– i passa de celebrar-se de l’abril al maig, en concret els dies 10, 11 i 12. El festival no altera les seves principals coordenades: concerts d’artistes pop de l’escena independent, gratuïts i a l’aire lliure.
Entre la primera tongada d’artistes confirmats també hi ha els islandesos FM Belfast, els murcians Klaus & Kinski, que van presentar el seu últim disc a Barcelona la setmana passada, i els madrilenys Nudozurdo. L’escena barcelonina de moment està representada per Manos de Topo i Pegasvs, duo de pop electrònic barceloní format per dos dels membres de Thelemáticos que està confirmat per a la propera edició del Primavera Sound.
Informació: TimeOut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada