diumenge, 29 d’abril del 2012

El VAM! presenta el projecte per promocionar la música en valencià



La Valencian Music Association (VAM!) s’ha reunit aquesta setmana amb els programadors d’auditoris i teatres de la Comunitat Valenciana per tal de presentar-los el projecte de Circuit de Música Valenciana. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel VAM! que compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Música (IVM) i que té com a objectiu la creació d’un circuit estable i regular per les diferents poblacions del territori autonòmic. Amb això es pretén difondre el treball dels artistes valencians i consolidar el teixit de la indústria cultural valenciana.
El projecte està plantetjat com una iniciativa compartida entre les empreses de management que formen part d’aquest col·lectiu i els auditoris, sales de concerts i teatres municipals, els quals podran programar alguns dels millors artistes del panorama musical valencià assumint una mínima part de les despeses de producció.
La reunió ha tingut lloc a la seu de l’Institut Valencià de la Música i ha comptat amb l’assistència de més de 30 programadors de les tres províncies. En general, l’acceptació de la iniciativa ha sigut molt positiva. El Circuit de música valenciana és un primer pas en ferm d’aquesta associació professional que va néixer amb dos objectius ben clars: donar major visibilitat als artistes valencians i dinamitzar la indústria cultural local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada