diumenge, 1 d’abril del 2012

Pellikana enregistra una cançó en homenatge a la Primavera Valenciana

Pellikana ha composat i gravat, en els estudis "El Sótano" de Castalla, una nova cançó, "Ha esclatat la primavera". La cançó està inspirada en les manifestacions estudiantils dels alumnes de l'IES Lluís Vivés a València, la desmesurada actuació policial, i la posterior resposta en el carrer de milers i milers de valencians.
"Ha esclatat la primavera" intenta reflectir els sentiments viscuts eixos dies per la societat valenciana, i volen dedicar-la de tot cor als alumnes del IES Lluís Vives. Pellikana ha comptat amb la col·laboració de Mireia, Andreu i Kpoll (Rapsodes) i Javi (Mugroman), que han aportat les seues veus en l'enregistrament. El dissabte 10 de març van estar gravant el videoclip que acompanyarà a la cançó en la plaça de la Font Vella de Castalla, que veurà la llum en pocs dies. "Ha esclatat la primavera" només es distribuirà a traves d'internet, mitjançant el videoclip i descàrrega directa en les xarxes socials.

1 comentari:

  1. També podeu escoltar-la a Grooveshark al següent enllaç: http://grooveshark.com/#!/s/Ha+Esclatat+La+Primavera/4xXMGr?src=5

    ResponElimina