dimarts, 10 d’abril de 2012

La nostra música, al "Vides desafinades" de Xavier Aliaga

Fa uns dies, un dels administradors d'aquest portal ha finalitzat "Vides desafinades", el llibre de Xavier Aliaga que li va valdre el Premi Joanot Martorell 2011 que adjudica l'Ajuntament de Gandia. Amb un envoltori musical amb continuades referències als nostres autors, el xativí ha construit una excel·lent obra que es consumeix amb facilitat per la brillantor de la seua ploma. 
Vicky i Marta, dues noies en l’equador de la trentena, intenten salvar del naufragi la seva modesta discogràfica independent amb el llançament d’un prometedor nou grup. De sobte, però, un seguit de fets dolorosos i inesperats sacsegen les seves vides. Francesc, crític musical i etern enamorat de Marta, i Gerard, un informàtic barceloní nouvingut a València, brillant però amb l’existència desballestada, faran d’insospitat matalàs.
Amb el teló de fons del feixuc trànsit a la maduresa i dels rigors de la crisi econòmica que amenaça d’arrasar-ho tot, "Vides desafinades" és una història de vides desconcertades, travessades per la música. Una novel•la on les relacions i les amistats s’entrellacen i es redefineixen a l’albir dels embats d’una realitat punyent. Un combat quotidià contra la infelicitat i el desencís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada