dimarts, 17 d’abril del 2012

Verdcel presentarà el seu nou disc a València

VerdCel presenta en concert el pròxim 4 de maig en el Col·legi Lluis Vives de València el seu nou disc Els dies del Saurí. Tot plegat es concep com un treball unitari, creant lligams entre la narració gràfica i la música del disc, alhora que cada element té la seua pròpia entitat. L’espectacle que el presenta és un directe de banda i projeccions d’esperit renovat, amb un cert trencament musical envers els treballs anteriors. Estèticament el concert està vestit per unes projeccions amb formes i colors que traspuen molta vitalitat (enllaç per veure fotos). En general un disc i un concert que fan un gir clar respecte a treballs anteriors, i que desprenen molta energia i sensibilitat.

Els dies del Saurí, una invitació a estremir-nos sense complexos
Amb el seu treball més íntim VerdCel ens parla de la inestabilitat dels nostres projectes vitals i clama per la seua supervivència malgrat el context en què vivim. La idea de la pluja amara totes les cançons que il·lustren la recerca constant de cadascú de nosaltres, emulant la figura del saurí*, per trobar allò que som malgrat les crisis socials i personals que ens toca viure. Amb una nova mirada, VerdCel vol parlar del moment que vivim, un moment en el qual el degoteig de fora ressona en el nostre interior.
En aquest quart disc, VerdCel fa una aposta ferma per l’amplitud sonora que genera l’espectre més orgànic dels instruments utilitzats, abatent tot artifici que l’obstruïsca. Un treball concebut al llarg d'hores d’assaig que ha perseguit la destil·lació de cadascun dels timbres amb el comès de crear un ambient càlid i proper perquè la profunditat de les lletres arribe nítida al públic
VerdCel portarà a l’escenari noves projeccions: un complement que, com tan bé sap fer, dóna una altra dimensió a les melodies del disc. Una narració gràfica que amplia el pòsit sobre el qual descansen les bases i les guitarres rítmiques, al disc relligades per la producció de Valen Nieto.





Els dies del Saurí ha apostat per una síntesi estètica que fa surar les entranyes de les emocions sentides. A través d’imatges i colors d’estil pop, VerdCel s’acosta al seu públic per compartir uns sentiments que són comuns i universals. Aquestes noves projeccions es converteixen en el millor suport per a la invitació que VerdCel fa amb Els dies del Saurí: una invitació a estremir-nos sense complexos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada