dimarts, 30 d’octubre del 2012

Litoral estrena un documental de Sergi A. Minguell sobre la seva gira amb un concert a l'In-Edit

El grup Litoral celebrarà l'estrena del primer documental dedicat a la seva música, dirigit per Sergi A. Minguell, amb un concert a la Sala Apolo de Barcelona el dimarts 30 d'octubre, dins del X Festival Internacional de Cinema Documental Musical Beefeater In-Edit.  El certamen projecta per primera vegada un documental de la seva programació seguit d'un concert protagonitzat pels músics als quals es dedica la pel·lícula, en unes vetllades que denomina 'Doc Alive'. 
'Marglytta' segueix la vida del grup davant i darrere de les cortines d'escenaris a Londres, París, Berlín, Madrid, Saragossa, El Prat de Llobregat (Barcelona), Banyoles (Girona) i ciutats d'Islàndia, país que el grup travessa en cotxe i que es converteix en eix argumental i estètic de la pel·lícula.  Totes les cançons estan gravades en directe i són versions inèdites; moltes d'elles, acústiques, "sense trampa", ha explicat en declaracions a Europa Press el director, Sergi Minguell.  
Ha rodat durant un any en tots aquests països, i en l'edició ha deixat que es barregin les llengües de les cançons, dels diàlegs i dels llocs que han visitat, per la qual cosa hi ha sengles versions subtitulades en català, en castellà i en anglès. 
Sergi A.Minguell (Barcelona 1973), realitzador de televisió, ha dirigit curtmetratges de ficció i videoclips musicals, i aquest és el seu segon documental, després de 'A propósito de Rodríguez' (2010), que va estrenar en una altra edició del Festival In-Edit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada