dijous, 8 de maig del 2014

Una web televisió ofereix videoclips i directes de cantants i grups de música en valencià

El web televisió de música en valencià MEV TV s'ha posat en marxa per  a oferir videoclips i directes d'artistes i grups de la Comunitat  Valenciana que fan música en esta llengua. Ara està emetent en  període de proves i es pot accedir des de l'enllaç lamevtv.
La MEV TV naix amb la finalitat de crear un nou espai de difusió de  la música en valencià, que s'unix a les plataformes creades amb la  mateixa finalitat a la xarxa, segons han informat els impulsors de la  iniciativa en un comunicat. Este projecte vol donar a conèixer  l'ampli ventall d'estils de l'escena musical valenciana que van,  entre altres, des del rock, folk, electrònica, hip-hop i cançó  d'autor fins al reggae, «mostra del bon moment pel qual passa la  música en la nostra llengua», van destacar.
Col·laboració d’artistes i discogràfiques
El projecte ha comptat amb el suport i complicitat de la pràctica  totalitat d'artistes, grups valencians i de segells discogràfics. Des  d'ara ja es poden veure en la MET TV vídeos d'Al Tall, Obrint Pas,  Pau Alabajos, Aspencat, Feliu Ventura, Arrap, Orxata, Carraixet,  Urbàlia Rurana, Rafa Xambó, Bertomeu, Pellikana, Mugroman, Sant  Gatxo, Miquel Gil, El Diluvi i molts altres. La MEV TV té previst prompte ampliar el nombre de videoclips, unir  nous grups i artistes i, en un futur, la creació d'un domini propi i  millorar les seues prestacions.

3 comentaris: