divendres, 9 de maig del 2014

Amics del Bosc presenten "Desig"

Amics del Bosc presenten Desig, el seu segon treball format per onze noves composicions que ens endinsen en el genuí món interior del quartet barceloní. La banda neda a contracorrent amb un disc de rock, angulós, eclèctic i explorador. La pulsió del desig -leitmotiv del disc- recorre les noves cançons, en la seva forma plaent però també mostrant la seva cara dolorosa. Un desig divers i abstracte que mai es pot saciar ni satisfer completament. Un desig que, portat fins a les últimes conseqüències, t’apropa cap a l’abisme.
Per a la producció d’aquest segon disc, Amics del Bosc han fet un salt qualitatiu important, ja que han comptat amb la producció de Santi García, amb el qual els barcelonins han aconseguit el so que feia temps que buscaven. El productor de Sant Feliu de Guíxols ha dotat la música del disc d’una profunditat i preciosisme inusitats fins aquest moment en la carrera de la banda, en la qual la guitarra de Josep Torelló i els teclats de Guillem Caballero dialoguen en els solos i els arranjaments, mentre que la base rítmica, a càrrec de Borja Camí al baix i Lluís Vintró a la bateria, combina el tall clàssic del rock amb una personalitat i sonoritat més arriscades.
Desig (RightHereRightNow, 2014) és el segon treball després de Fluctuacions de l’Apòstol/Flam (CasafontRecords, 2011). Del recorregut realitzat amb l’anterior àlbum, entre el 2011 i el 2013, destaquen les actuacions realitzades al Proud Camden de Londres i The Great Escape Festival a Brighton el 2012, popArb’12 i a la presentació del Faraday’13. 
Amics del Bosc són: Guillem Caballero (Joan Colomo, Surfing Sirles, Maria Rodés), Borja Camí (El Pèsol Feréstec), Ricky Malo (Mine!) i Josep Torelló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada