dimecres, 1 de desembre del 2010

Andreu Valor inicia una gira per Catalunya

Amb només un llançament a les seus esquenes, Andreu Valor s’ha convertit amb poc de temps en un dels cantautors amb més projecció de l’escena valenciana. Així ho demostren els més de 50 concerts que ha realitzat des del seu debut discogràfic, “En les nostres mans”. Al desembre, Andreu Valor ens sorprén amb una gira per Catalunya. Entre els dies 1 i 6 de desembre visitarà les poblacions de Barcelona, Badalona, Berga i Valls… 6 concerts consecutius que prometen projectar el cantautor de Cocentaina a terres catalanes.
En acabar aquesta gira, el cantautor té més dates concertades: actuarà el 10 de desembre a Aielo de Malferit, participarà, al costat de grups com Al Tall i Miquel Gil, a l’Homenatge a Ovidi Montllor el dia 11 de desembre al Teatre de la Unió Musical de Llíria i finalment, ja se sap que el 23 de Gener estarà presentant “En les nostres mans” a la FNAC de València. Una mostra més de que, a base de ganes i feina ben feta, Andreu Valor s’està posicionant com una de les propostes més fermes de la cançó d’autor en valencià.
 
Pròxims concerts:
1 de Desembre: 18:00h a la Sala Vivaldi (Barri de Gràcia) - BARCELONA. Junt al cantautor Jordi Gomara. Entrada lliure. Format 4 músics.
2 de Desembre: 20:30h al Casal Antoni Sala i Pont [CASIP] - (Badalona). Entrada lliure. Format 4 músics.
3 de Desembre: 23:30h al Casal Panxo (Berga). Entrada lliure. Format 4 músics.
4 de Desembre: 23.30h al Café-Concert "Trentaitants" (Valls - Tarragona). Entrada lliure. Format 4 músics.
5 de Desembre: 20:00h al Centre Cultural EUSKAL ETXEA amb la col.laboració de PAU ALABAJOS (PV) - BARCELONA. Obrint un cicle de cantautors del País Valencià a Barcelona. Entrada 5 €. Format 4 músics.
6 de Desembre: 22:30h al Restaurant El Setial (Barri Gòtic) - BARCELONA. Entrada lliure. Format 4 músics.
10 de Desembre: 23.30 h al Casal de la Joventut d’Aielo de Malferit – AIELO DE MALFERIT. Format acústic
11 de Desembre: 22.30 h al 2n festival de la cançó del Camp de Túria en Homenatge a Ovidi Montllor. Teatre de la Unió de Llíria – LLÍRIA. Entrada 8€/5€. Format acústic.
23 de Gener: 19.00 a la FNAC de València. Presentació del disc “En les nostres mans”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada