dilluns, 20 de desembre del 2010

Últimes dates per gaudir del II Circuit de música en valencià So de sons

En gener diem adeu al II Circuit de Música en Valencià So de sons a sales de concerts, després d’haver visitat nombrosos pobles i ciutats del nostre territori i haver gaudit amb les cançons d’Hugo Mas, Xavier Morant, Mi Sostingut, Artaica, Aljub, Pinka i Desgavell.Conclou aquesta segona edició del Circuit de Música en Valencià no sense abans deixar-vos una bona oferta de concerts per tal que assaboriu amb bon gust el comiat.
El primer concert d’aquesta recta final es durà a terme el 14 de gener a la Casa de Cultura de Sant Joan. El So de sons als Instituts en col·laboració amb Escola Valenciana presenta a Hugo Mas, una de les propostes de cançó d’autor més novedoses de l’escena valenciana actual, que actuarà a les 20.30 h. Un dia més tard, el dissabte 15 de gener, viatgem cap a Xàbia per gaudir d’Artaica, una formació que, comandada per la cantant de folk Mara Aranda, navega entre els sons tradicionals de la cançó valenciana i els deixos de l’antic mediterrani. Estaran actuant al Conservatori de Música de Xàbia a les 20 hores.
Seguim avançant de dies i territori fins arribar a la població d’Elx, on es presenta un cartell força seductor. La banda de pop-rock Pinka, els quals presenten al So de sons un acústic tant potent com peculiar, serà el complement ideal per a les poesies cantades d’Hugo Mas. El lloc elegit serà l’escorxador i l’horari, a les 21 h. Finalment, conclou el So de sons a la comarca del Camp de Túria, a la seu de Consolat de Mar a Benaguasil. A les 19 h de la vesprada, els 4 músics d’Artaica es preparen per transportar-nos a èpoques precedents mitjançant un embriagador viatge sonor. Tots els concerts anunciats seran gratuïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada