dimecres, 15 de desembre del 2010

Tercer Concurs-Festival Rock Penat

Enguany el Bloc Jove de les comarques del Nord llança la terecera edició del seu concurs de música en valencià, el Rock Penat. Un festival del que podran participar totes les bandes  amb residents en estes comarques que facen música en valencià.
En l’edició 2011 del Concurs-Festival Rock Penat es plantejaran tres eliminatòries: Betxí, l’Alcora i Almassora; i la final del concurs a Vila-real. El grup primer classificat obtindrà un premi de 750€, tot incloent en el mateix la contractació per participar a la XI edició del BLOC ROCK, el Concert de Magdalena del Bloc Jove de Castelló abans del cap de cartell. També es dotarà el concurs amb un altre premi de 250€ per a la millor formació o solista provinent de Vila-real.
Tot plegat, un Tercer Concurs-Festival Rock Penat amb 1.000€ en premis, diferents col·lectius participant de l’organització, més abast geogràfic, però sense perdre mai l’esperit original del projecte, que des del Bloc Jove volen mantenir: promoure els grups locals que han decidit cantar utilitzant una llengua que els dóna personalitat pròpia en aquest món globalitzat i uniformador i animar a les formacions a utilitzar-la.
Malnom són el vigents guanyadors con concurs:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada