dilluns, 27 de desembre del 2010

Lax'n'Busto tocaran el 15 d'abril al Liceu

 La històrica banda catalana Lax'n'Busto debutarà al Gran Teatre del Liceu el 15 d'abril amb un CD que han enregistrat amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà sota la direcció de Joan Albert Amargós. Pere Bardagí, Josep Maria Duran, Juan Méndez i Clàudia Bardagí també han col·laborat en un àlbum que recull les millors cançons d'una banda que porta gairebé 25 anys a la carretera. El mateix Amargós, expert en casar pop, rock i flamenc amb la música clàssica, ha fet els arranjaments perquè els temes del grup lliguin amb la música simfònica.
El repertori escollit vol homenatjar d’alguna manera les cançons que sovint no han pogut formar part del repertori del grup en el context habitual d’un concert de rock, i que amb la incorporació dels arranjaments i l’orquestra agafen una dimensió que no havien projectat fins ara. Altres cançons que formen part de l'ideari actual del grup, les podrem gaudir passades per l’embolcall de sonoritats inèdites, en el marc del Gran Teatre del Liceu.
Lax'n'Busto s'afegeix a Antònia Font, que fa dos anys van omplir el Liceu en un concert gairebé apoteòsic. Els mallorquins, però, van gravar el disc a Bratislava. Tot un repte, aconseguir asseure més de 2.000 fans al teatre de la Rambla, que els del Penedès volen igualar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada