dijous, 9 de desembre del 2010

Obrint Pas arrasa al Japó

Obrint Pas triomfa al Japó. El grup de rock valencià va tancar ahir la gira de cinc concerts al país nipó amb l'actuació a Tòquio. A la capital niponava ser el cap de cartell del festival Radical Music Network i amb un públic totalment entregat Obrint Pas va fer un concert memorable en el que, com és habitual, va barrejar el seu rock amb les dolçaines, connectant amb els assistents.
La banda havia actuat a Yokohama, Jouetsu, Kanazawa i Nagoya, obtenint també un èxit de públic i crítica. El líder del grup, Xavi Sarrià, escriu en Twitter les seues sensacions sobre el concert de Jouetsu: "Ahir, pell de gallina al concert de Jouetsu. Una sala plena de japonesos ballant al ritme de la dolçaina" i remata mostrant la sorpresa al vore que " un japonès ens acaba de tocar No tingues por amb la dolçaina a Tòquio. Increïble però cert", assenyala Xavi Sarrià.
Els discs d'Obrint Pas seran distribuits al Japó, obrint-se un mercat més per a un grup que ja té cartell a nivell internacional. No es la primera vegada que Obrint Pas ix fora, abans ja havia realitzat gires arreu d'Europa, Amèrica, el Nord d'Àfrica i l'Orient Mitjà.
Obrint Pas ja té a punt el seu nou disc, el sisè de la seua carrera després de que al 2007 publicara Benvingut al paradís. Al seu blog comenten que "a la furgoneta aprofitem per escoltar la maqueta de les cançons noves. El nou disc pren forma. Les idees batallen entre elles. Tots opinem sobre quina cançó és millor, quina aporta més coses noves, quina suggereix més. La gravació està feta a casa, artesanalment, amb l'ordinador. No és de gran qualitat però ens serveix per plasmar l'esquelet de cada cançó. La veritat és que es estem nerviosos pel nou disc que ja s'acosta. En tenim ganes, moltes. I tenim moltes cançons i això és el que importa".
El grup valencià recordarà 2010 com l'any en el que conseguit importants reptes. A més de conquistar el públic japonès, Obrint Pas ha aconseguit el rècord mundial oficial atorgat per la World Record Academy pel vídeoque va gravar a Vic on sis mil persones van interpretar la seua cançó La flama.

A. Sapena - Levante-EMV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada