divendres, 10 de desembre del 2010

"I ara que??", nou llançament de Bertomeu

Des de Mésdemil, tenen el gust de presentar-nos a Bertomeu. Millor dit, al nou Bertomeu. Després de 20 anys als escenaris a nombroses formacions i com a músic en solitari, Albert Ortega comença una nova etapa musical amb el llançament del seu cinquè disc, I ara Que??. Un títol que no va gens desencaminat, doncs Bertomeu ha assolit un present enriquidor i sorprenent, deixant de banda els estils que havia conreat fins aquest moment i endinsant-se en un treball molt més personal i acurat. Això si, no oblida allò que l’ha caracteritzat al llarg dels anys: una lírica càlida i propera, l’equilibri perfecte entre la senzillesa de la música pop i la qualitat de la cançó d’autor.

I ara Què?? són deu retalls de realitat, deu sentiments que Bertomeu ens regala a través de melodies que arriben ben al fons, una sort d’empatia que ens fa viure cada cançó com si fora una experiència pròpia. De “Pluja i Sabó” a “Que tingues sort”, passant pel primer single “A la ciutat”, Bertomeu ha tocat i gravat tots els instruments que escoltem al disc: veus, guitarra acústica i elèctrica, baix i bateria. Especialment sorprenent s’ens presenta la cançó “Cordes i notes”, on podem trobar la col·laboració de coneguts músics de l’escena valenciana, com els cantautors Pau Alabajos i Rafa Xambó, Carles Llinares i Rebeca SantJoan del grup Batà i Alex, cantant dels Sva-ters.
La presentació oficial del nou disc de Bertomeu I ara què??, tindrà lloc el proper 10 de gener a les 20.00 h a la seu de Ca Revolta. Allí podrem escoltar per primera vegada les cançons que componen aquest nou llançament i conèixer de primera mà aquest cantautor de Catarroja. A més, Bertomeu també estarà presentant el llançament el pròxim 30 de gener a la FNAC de València a les 19.00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada