divendres, 31 de desembre del 2010

Tot a punt per al Festivern 2010/2011 de Gandia!!!

Horari del Festivern de Gandia 
18:30h OBERTURA PORTES

19:00h SOUND SYSTEM
Com a novetat d'última hora, tindrem els RAPSODES i ENDER que escalfaran la l'ambient a base d'una bona dosi de rimes potents. Un regal per als qui comenceu prompte la festa!!!

21:00h DESCANS PER A SOPAR
Malauradmanet, a causa de problemes logístics derivats del canvi de lloc d'última hora imposat per l'Ajuntament de Sagunt, el sopar popular que havien de preparar els companys del Terra no es podrà celebrar.

Els qui vulgueu sopar dins la carpa (no hi haurà taules) podreu portar-vos el vostre menjar de casa. També podreu comprar l'entrepà i el raïm a la barra del festival. No es podrà entrar beguda a la carpa, però no patiu, hi haurà preus populars a la barra.

23:00h CONCERT
El grup revelació TASHKENTI, guanyador del concurs del Facebook conjunt del Festivern i els Feslloch, portaran a la nostra carpa tota la seua festiva fussió mestissa. Aneu preparant el seu concert en aquest enllaç: http://www.myspace.com/tashkentiband

00:00h CAMPANADES
Gaudirem de les campanades amb la percussió explosiva de BATUKEM TUKADA (que també animaran tota la nit del Festivern) i el CONILL MERUT (representant de la plaga de conills de la Vall d'Albaida).

00:15h CONCERTS
Estrenarem el nou any amb tota l'energia festiva de la BKS, LA TROBA KUNG FÚ, OBRINT PAS, ORXATA SOUND SYSTEM!!!

05:00h DJs
Festa brutal amb DJ PASQU, DJ CHOLA, PLAN B!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada