divendres, 18 de desembre del 2009

Raydibaum es el grup del mes de gener.



“Grup del mes”, es tracta d’una iniciativa que permetrà que un grup actuï durant el mateix mes a les cinc Cases de la Música que funcionen en aquests moments a Catalunya (Mataró, Salt, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa i Manresa).
Treballarem amb grups emergents, els noms dels quals ja sonen dins la nostra escena però encara no tenen un poder de convocatòria rellevant. Parlem d’aquells grups que necessiten una petita empenta per aconseguir que la seva proposta faci el salt definitu per despertar l’interés del públic. Ho farem des de la qualitat musical, evidentment, i amb un treball de difusió integral vinculat als mitjans de comunicació del nostre país que, com les Cases de la Música, aposten per la música de base. Amb tot plegat, volem oferir una visió conjunta de la escena musical catalana més nova i actual.
Aquesta iniciativa queda emmarcada dins de les accions comunes i estratègiques que les Cases de la Músicarealitzem i que ens han convertit en un dels referents del treball musical al nostre país. No és casual que sovint parlem de les Cases de la Música com els camps d’entrenament pels nostres músics, els espais on poden mostrar i desenvolupar les seves propostes i on, a més, es poden formar en aspectes tècnics o creatius. En aquest sentit, el projecte “Grup del mes” ho demostrarà amb tota la seva força.

1 comentari:

  1. eo!!!
    Els raydibaum tenim un nou videoclip!!!
    el pop ha mort!!

    ResponElimina