diumenge, 6 de març del 2011

Coneix el grup PEN / NEM

Quina música pot acompanyar un atac aeri a un poblat afganés? Com sona la música de fons d’un singular número de circ japonès? Quina melodia pot amarar una persecució al mig del desert d’Arizona? PEN / NEM s’encarrega de bastir un rerefons musical que fa de coixí a diferents seqüències, un deliciós llit d’acords i melodies interpretades en directe que embolcallen les imatges, en un exquisit maridatge visual i auditiu.
Aquesta innovadora experiència es presenta com un grup de recerca musical per a la creació de paisatges i textures sonores per a arts escèniques i visuals, des del teatre i la dansa fins al cinema i el vídeo art. El treball de PEN / NEM es basa en la composició in-situ, ja siga en espectacles en viu o en enregistrament. Tècniques d’improvisació lliure i dirigida articulades en base a mitjans audiovisuals o musicogrames.
La diversitat en els gèneres musicals i els instruments emprats per cadascun dels membres del projecte resulten en una àmplia gamma de sonoritats i possibilitats musicals, i com a prova hi ha la contrastada trajectòria musical i artística dels seus components.
Elies Fuster acumula experiència com a percussionista amb Miquel Gil, Aljub, i Hansaduuani; Pep Ahuir ha format part de L’Ham de Foc, Aljub o Krama, entre altres grups, i ha composat i interpretat bandes sonores per a produccions audiovisuals i espectacles; Pau Puig ha col·laborat amb La Beniterrània, Xarxa Teatre, La Inestable, Miquel Gil, Aljub o Tresmall; Pau Miquel Soler és cantant i guitarrista d’Arthur Caravan, Jalea Real O Ix, i ha estat productor del disc PaísViatge de VerdCel; i Victòria Trillo és una brillant cantant de música contemporània que participa en projectes de jazz i blues. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada