dimarts, 22 de març del 2011

Guillamino: dos dies, dues facetes

Guillamino fa gimnàstica i escalfa motors abans de publicar “Fang”, el seu nou disc, que veurà la llum a l’abril. Aquest divendres portarà els seus temes a les jornades de música electrònica Cau d’Orella; i l’endemà dissabte la Farinera serà escenari de la trobada única (i de moment irrepetible) entre Guillamino i el DJ rossellonès Raph Dumas, que han batejat com a “Garnatxa Txa”. 
Divendres, 25 de març
Cau d’Orella, jornades de música electrònica
Freedonia
c/ Lleialtat, 6
http://www.caudorella.cat

Guillamino mostrarà a Cau d’Orella la seva faceta més electrònica, un one-man-solo-show que tindrà un peu en l’EP “Whip gymnastix” i la mirada buscant a l’horitzó les propostes més properes al soul de l’imminent disc “Fang”, previst per l’abril. 
Dissabte, 26 de març
Guillamino + Raph Dumas
Expressió directa. III Cicle de Músiques Crítiques
Dins l’Aplec Modernista del Barcelonès
Auditori de la Farinera. Gran Via Corts Catalanes, 837.

Un espectacle únic i de moment irrepetible per descobrir com se sumen dos artistes inclassificables; buscant els seus punts en comú (el soul, l’electrònica, la sardana, l’atramuntanament...) Tot des d’un esperit punk i algun estirabot sardanístic, pervertint versions i temes propis i utilitzant els artefactes més estranys que tinguin a l’abast. I amb alguna col·laboració sorpresa de darrera hora. 
L’actuació conjunta de Guillamino i Raph Dumas s’emmarca en l’Aplec Modernista del Barcelonès i el cicle Expressió Directa. Completen el cartell de la nit Lo Pardal Roquer i també un duel de DJs de pop i ie-ié català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada