diumenge, 27 de març del 2011

Pau Vallvé i Maria Coma preparen disc conjunt

Després d'omplir els dos dies a l'Heliogàbal aquesta setmana i veure que molta gent s'ha quedat sense entrada Pau Vallvé ha decidit muntar un nou concert a Barcelona. Aquest cop serà a l'Auditori del C.A.T de Gràcia (Centre Artesà Tradicionarius) el dijous 19 de maig a les 22h, d'aquí 8 setmanes! Pels qui no ho conegueu és un lloc molt especial, amb molt bona acústica i a dos minuts del metro de Fontana.
Les entrades ja són a la venda a 10€ al mateix C.A.T, obert de 11h a 14h i de 17h a 21h
+info
El cantant català, a més, ens informa d'altres novetats de la seua actualitat:
GRAVANT EL NOU DISC DE MARIA COMA!
Aquests dies hem començat a gravar el nou disc de Maria Coma! Em fa molta il·lusió produir aquest disc! Quins temazos!
La extensa gira del primer disc de Maria Coma, en la qual he tingut la sort de tocar com a bateria de la banda, ha sigut molt especial. En directe hem reversionat les cançons del disc d'una altra manera, ensenyant la cara més crua i més directa del disc Linòleum. Després d'un any i mig tocant-les vam decidir gravar-les perquè aquestes reversions quedessin enregistrades. Ara estem en procés de mesclar aquest disc en directe que veurà la llum d'aquí poques setmanes i que només estarà a Spotify, iTunes i demés plataformes digitals. No s'editarà en format físic. És més un record que volem tenir i compartir d'aquesta gira que no pas un disc. A més, la Maria Coma ha estat muntant un recull d'imatges que ella mateixa i uns quants més hem anat gravant durant la gira de 60 concerts que hem fet aquest últim any i mig i n'ha fet un últim videoclip pel seu primer disc. La cançó escollida ha estat "Dormint". En el vídeo es pot veure que no només hem treballat molt i hem fet molta carretera sinó que a sobre ens ho hem passat molt be! Moltes gràcies Maria!!

AQUEST DIVENDRES TOCO AL PALAU DE LA MÚSICA AMB ELS STANDSTILL!
Com ja vaig fer dins el festival BAM de l'any passat, aquest proper divendres 1 d'abril tornaré a tocar amb els Standstill fent de vibrafonista i percussionista al Palau de la Música! Serà un dia especial on Standstill faran un concert acompanyats de cordes, vents i percussions. Un total de 13 músics a l'escenari! Aquests dies hem estat i estarem assajant a la instal·lació que el grup té a la Fundació Miró on fan vida als ulls dels visitants. 

NOVES DATES DE CONCERTS
He actualitzat l'agenda de concerts amb nous concerts i molt aviat se n'afegiran de nous! Podeu consultar les dates >> AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada