dimecres, 22 de juny del 2011

Arthur Caravan recorre al ‘crowfunding’

Per a la publicació del seu segon treball Arthur Caravan han recorregut al ‘crowfunding’ per a sol·licitar aportacions d'amics i seguidors que vulguen col·laborar amb la barreja, la masterització i posterior edició del CD. A canvi, ofereixen la possibilitat de formar part del projecte Arthur Caravan i d'aconseguir una sèrie d'obsequis i recompenses.
"Volem llançar al món el nostre segon disc, un grapat de cançons que creiem que estan quedant molt bé i que ens agradaria compartir amb l'univers. Seria una llàstima quedar-nos-les nosaltres, així que, ara que les hem gravat, volem editar un treball discogràfic i comercialitzar-ho perquè arribe a la gent, a quanta més, millor", expliquen.
El disc promet també una funda i un llibret amb la categoria d'objecte artístic singular, gràcies a la col·laboració d'un grup de creatius afins. El ‘crowdfunding’ per a participar en l'edició del disc d'Arthur Caravan està disponible a través de la plataforma Verkami, on l'usuari pot aportar des de 10 euros a 400 euros. A canvi, els participants rebran diversos regals, des d'un exemplar del disc i les cançons en format digital unes setmanes abans del llançament (per als col·laboradors bàsics), fins a un ‘pack’ complet per als mecenes més compromesos, en el qual se sumen dues cançons inèdites, samarretes, un esment en el disc com a col·laborador i un concert acústic privat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada