dimarts, 14 de juny del 2011

Descarrega el nou disc de Joan Palomares

Joan Palomares ens presenta "Assaig sobre Amor i Plusvàlua", el seu segon disc en solitari i una peça única als terrenys discogràfics, gràcies al seu complet compendi de ritmes i estils, que avancen des de les melodies pop cap al hardcore melòdic i el rock més potent. El cantant i compositor saforenc versa en aquest disc tot el seu
talent musical, a més d'enregistrar les veus, els principals instruments i escriure totes les lletres."Assaig sobre Amor i Plusvàlua" es nodreix d'un coneixement profund del sistema sociopolític actual, per elaborar una crítica mordaç a diversos aspectes del nostre dia a dia. L'escolta avança per multitud de bases rítmiques i configura un estable equilibri, que de vegades declina cap a terrenys delicats però s'aixeca de manera esgarrada i reivindicativa sense previ avís, per tal de crear una experiència conceptual carregada d'influències i inoblidables passatges sonors.
A “Assaig sobre Amor i Plusvàlua”, Joan Palomares s'acompanya de diverses col·laboracions: Pantxo, cantant del grup La Raíz, amb qui fa duet al tema "The End", Cento, cantant del grup Aixada en el tema promocional del disc, "Avoltes", i altres músics valencians com Alfred Català o La Negra.
Podeu fer una descàrrega completa del disc que inclou portada i fotos del grup. La descarrega és debades si fas click en "Buy Now" i fiques "0€" en "Name your Price", encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat més alta seria d'agrair (el 85% va directament al grup). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada