divendres, 3 de juny del 2011

Ja està disponible el llibre-disc d'En Ric Rap Rondalles

Vol de Núvol, companyia musical i teatral, presenta un espectacle per a commemorar el centenari del naixement d’Enric Valor a l’any 2011: En ric rap: el musical. En aquest espectacle, Vol de Núvol, fa una adaptació de varies rondalles d’Enric Valor, oferint un espectacle musical on es mescla teatre, rap i soul, creant un autèntic musical al més pur estil Browdway per redescobrir Enric Valor i apropar-lo a tots els públics amb un esperit modern, divertit i entretingut.
La música ha estat creada a mida expressament per a la ocasió, per Andreu Laguarda, que junt a la resta de membres del reconegut grup de rap valencià Rapsodes, conformen la plantilla artística, junt a Maria Vivó, de Vol de núvol. L’apartat musical compta fonamentalment amb ritmes urbans, però amb tocs dolços i divertits per fer-la arribar al públic familiar al que està destinat l’espectacle.
Aquest espectacle musical va acompanyat de l'edició d'un llibre-disc de més de 80 pàgines amb il·lustracions exclusives d’Alejandra Pérez Romero, les rondalles adaptades,i un CD amb les cançons, esdevenint així una edició única dins el panorama musical i literari valencià, per a que pares i mares puguen escoltar i llegir les rondalles amb els xiquets i xiquetes, totes les vegades que els abelleixca. El llibre-disc el podeu trobar ja a llibreries i divereses superfícies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada