dimecres, 1 de juny del 2011

Xaviss presenta el seu segon treball "Gira el Món"


"Gira el Món" (Picap 2011), és el segon treball del cantautor Reusenc XavisS que amb només 22 anys, ja va publicar el primer disc amb la seva banda de pop-rock: el grup de Reus Mai Toquem Junts. Amb ells va gravar un parell de treballs i van aconseguir ser considerats pel públic grup revelació de l'escena catalana.
Amb la seva segona entrega, XavisS ha volgut tornar a les seves arrels musicals, on ha donat una gran importància a les lletres, que en aquesta ocasió ha volgut compartir amb l'escriptor Oscar Ramirez, amic de XavisS des de fa molts anys, hi on han volgut predominar les realitats de tantes i tantes persones que cada dia es pregunten com s'ha d'entendre aquest món cada dia mes difícil i confús.
El disc ha estat enregistrat als estudis L-R Estudio dels Pallaresos (Tarragona), sota la producció de Xavi Bocanegra i el mateix XavisS, hi ha comptat amb les col·laboracions de Miquel Abras al tema que dona nom al disc "Gira el món" i Jordi Armengol en els temes Combustió Lenta i Serra de Tramuntana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada