dijous, 9 de juny del 2011

El Festival "El Gat Bornaix", amb Very Pomelo, Oliva Trencada i Joan Colomo

El Gat Bornaix és el nom que esón tradicionalment al gat fer en alguns racons de l’Empordanet, especialment a les Gavarres. Aquesta forma lingüística tan pròpia del nostre territori també dóna nom, per tercer any, a un petit festival dedicat a la creació emergent que té lloc en un escenari emblemàtic: l’antic claustre del monestir romànic de Sant Miquel de Cruïlles. Com en les anteriors edicions, enguany el Gat Bornaix torna a apostar especialment per la música, amb la presència de tres artistes sorgits de l’escena independent i aclamats per la crítica: Oliva Trencada (des de Mallorca), Joan Colomo (Sant Celoni) i Very Pomelo (Flix/Barcelona). Però al Gat Bornaix també hi ha lloc per a altres disciplines. Al migdia proposem un vermut acompanyat de la poesia de Pau Gener Galín i del circ de La Paya S.A. 
 
I durant tot el dia es podran visitar dins la nau del monestir les exposicións de Marcos Pacheco (ceràmica) i dels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí. També es preveuen visites guiades per conèixer millor el patrimoni històric de Sant Miquel de Cruïlles.

Aquest és el programa:
Diumenge 19 de juny
12h00
Vermut, circ i poesia
La Paya S.A.
Pau Gener Galín

Exposicions
“Sol d’hivern, ombra d’estiu” (Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí)
“Ceràmica” Marcos Pacheco
18h00

Concert
Oliva Trencada
Joan Colomo
Very Pomelo

Organització:
El Gat Bornaix està organitzat per un grup de veïns de Sant Miquel de Cruïlles i rodalia, en estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Cruïlles i el Consell Comarcal del Baix Empordà. Agraïm la complicitat dels grups de teatre El Ratinyol de Cruïlles i Desastroup, així com de tots els patrocinadors que ens han donat suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada