divendres, 17 de juny del 2011

«Que vénen els indies!», segon disc de The Gruixut´s

The Gruixut´s tornen amb el seu segon disc «Que vénen els indies!», sota la producció de Lluís Costa (Costa 59). Un disc carregat de potència i grans dosis d´àcida ironia que mostren les seves clares influències de rock´n´roll i punk rock. Amb un clara tendència crítica cap la societat actual els temes tenen missatges clars i que pretenen posar el dit a la llaga al·liena però sempre amb bon humor i desde la peculiar visió gruixuda.
´Que vénen els indies!´ és una clara declaració d´intencions, que reivindica l´existència del rock´n´roll en un panaroma català clarament dominat per les tendències folk i pop amb un missatge amable. 


Un missatge incendiari que intenta despertar una societat que sembla cada cop més adormida i falta de valors. Els clars referents al rock escandinau (The Hives, Gluecifer, The Hellacopters,…) i nortamericà (Eagles of Death Metal, The Dirtbombs, Danko Jones, Iggy Pop, …), així com al rock´n´roll més clàssic (Chuck Berry, Eddie Cochrand, Jerry Lee Lewis,…), combinat amb un explosiu directe, converteix a The Gruixut´s en una maquinària de rock´n´roll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada