dijous, 9 de juny del 2011

Presentació de l'Acampada Jove 2011 amb Obrint Pas

El Festour 2011 es convertirà en el preludi de l'Acampada Jove organitzant aquest dissabte a Amposta un concert amb els valencians Obrint Pas com a caps de cartell per escalfar motors de cara el festival que tindrà lloc el pròxim juliol a Montblanc. El cartell del concert, a la zona d'oci de Tosses i amb un preu de les entrades de vuit euros anticipada i dotze a taquilla, es completarà amb les bandes Txarango, Eskassa Llibertat i els ebrencs Xeic!. Segons els organitzadors dels dos esdeveniments, la iniciativa suposarà avançar un mes l'inici de l'Acampada amb l'actuació d'algunes de les bandes participants. 

L'objectiu és incrementar la repercussió i l'assistència als dos certàmens mútuament. L'emplaçament d'aquest festival de presentació de l'Acampada Jove a Amposta respon, segons Albert Ferré, president de Tercera Via, entitat que organitza el Festour, a una voluntat de "reforçar aquest territori amb un festival jove, emergent i a un preu assequible", que permeti difondre la música de les noves formacions que emergeixen en el panorama musical en català davant la manca d'oferta d'aquest tipus d'esdeveniments a les Terres de l'Ebre.
Preu entrada: Anticipada 8€ / Taquilla 12€
Pots comprarles a: 
Benicarló: Cafè de l'Arq (C/ Alemanys s/n)
Alcanar: Bar la Volta (C/ Ramon i Cajal, 35)
Ulldecona: Bar Glop's (C/ Guifré, 26)
La Ràpita: Bar Tràngol (C/ Fundadors, 74)
Amposta: Bar la Trato (Av. Ràpita, 59) / Bar Oqio (Pl. Santa Susanna)
Tortosa: Bar Casa Maso (C/ Llarg de Sant Vicent, 54)
Deltebre: Classic Bar (Av. Esportiva, 72)
Barcelona: Seu Nacional de les JERC (C/ Calàbria, 166)
L'Acampada Jove, per la seva banda, arriba aquest 2011 a la seva setzena edició, la tercera que té lloc a Montblanc. L'any passat va congregar unes 30.000 persones durant el cap de setmana Enguany, entre el 15 i el 17 de juliol, i a banda d'Obrint Pas i les bandes del Festour, hi actuaran els Pets, Brams, La Gossa Sorda, La Pegatina, Dr Ring Ding i Strombers, entre d'altres. Davant l'actual crisi, els organitzadors han decidit enguany rebaixar el preu de les entrades -40 euros l'abonament fins aquest cap de setmana i 50 euros a partir de la setmana vinent-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada