dimecres, 15 de juny del 2011

New York Ska-Jazz Ensemble i Obrint Pas, plats forts del Feslloch

Una vegada fet públic el cartell definitiu, el Feslloch 2011 s'arrima a marxes forçades. El dijous 7 de juliol començarà a Benlloch (la Plana Alta, Castelló) una nova edició de la festa de cloenda de la Gira, el festival itinerant de música en valencià que al llarg de tot l'any recorre una infinitat de pobles valencians. 
El festival, que celebra la quinta edició, compta amb tres caps de cartell d'importància inclús internacional com són Agraviats, Obrint Pas i el grup convidat, New York Ska-Jazz Ensemble. Cada un d'ells actuarà un dia acompanyat per un bon nombre de grups fins completar una trobada de música amb més de trenta concerts en tres jornades. Així, el dijous 7 pujaran a l'escenari a més d'Agraviats, Mugroman, Malagana, Tashkenti, Enderrocks, Skapats, Auxili, Nit de Grills, Conill i Agossaes Life.


El segon dia s'ha reservat per a Obrint Pas, Sva-ters, Lilit i Dionís, Desgavell, Almorranes Garrapinyaes, la Kinky Band, Rafa Xambó o Arthur Caravan. Per últim, el dissabte, amb el plat fort del grup americà de ska, també actuaran Malnom, Rapsodes, Aspencat, Pepet i Marieta, Orxata Sound System, Mi Sostingut i El Trineu Tanoka.
Durant tots els dies del festival hi han preparades activitats culturals, conferències, presentacions de llibres (com La cançó en valencià, de Josep Vicent  Frechina) i competicions esportives obertes a tots els assistents. A més, hi ha servei de piscina i una àmplia zona d'acampada lliure al poliesportiu municipal i rodalies. L'èxit de l'edició de l'any passat a obligat l'organització a mantenir el format de tres dies. La localitat castellonenca s'ompli d'amants de la música en valencià arribats de tots els indrets del país en tries de comunió i ambient envejable. Algunes comarques com la Costera han organitzat autobusos per facilitar l'arribada al recinte. En aquest cas concret, eixirà de Canals i Xàtiva el dijous 7 de juliol i tornarà el ?diumenge 10.
El preu de les entrades es situa al voltant dels vint-i-cinc euros i es poden aconseguir per Internet o a tendes i bars especialitzats.
Publicat a Levante-EMV

1 comentari:

  1. M'agrada el teu bloc, l'he enllaçat al meu:

    http://sonelsmateixos.blogspot.com/

    Et convido a fer-li una mirada...

    ResponElimina