dijous, 14 de març del 2013

1€ Tour per l'edició i videoclip del nou disc de Pepet i Marieta

El proper 15 d'abril està programada la sortida de "Lo món d'un mos", el nou disc de Pepet i marieta. Després de tres anys de silenci discogràfic, la formació de les Terres de l'Ebre torna a la palestra amb el disc més festiu i compromès de la seva carrera. Enregistrat als estudis La Catacumba de Barcelona, ha comptat amb la producció de Miguel Pino i un bon reguitzell de col·laboradors de primer línia. Es tracta d'un projecte autoproduït i, precisament per aquesta raó, la formació ha iniciat un projecte de micromecenatge Verkami per a costejar-ne una primera edició de 1000 còpies, un videoclip i una gira de presentació, que han anomenat1€ TOUR i que permetrà els mecenesl'entrada als 5 concerts de presentació per només 1€.
Del 12 de març al 20 d'abril, tothom que ho desitgi pot anar a www.verkami.com/projects/4508 i fer la seva aportació. N'hi ha per a tots els gustos i butxaques: des d'1€ a 751€. A canvi, els Pepet i marieta ofereixen diverses compensacions que van des de la mera menció als agraïments del disc a un concert acústic amb striptease inclòs passant per CDs signats, samarretes o roba interior amb el logotip del grup. Ara bé, la recompensa estrella i més assequible és sens dubte l'1€ TOUR, una recompensa exclusiva per a tots els mecenes del Verkami que els permetrà accedir als 5 concerts de presentació per només 1€. Els concerts tindran lloc a Lleida el 30 de març, Barcelona el 9 de maig, Tarragona el 16 de maig, les Jornades Musicals de l'Ermita d'Ulldecona el 9 de juny i València en data encara per determinar.
L'1€ TOUR serà el tret de sortida d'una gira que els portarà per tots els Països Catalans i cites tan destacades com el Feslloch, l'Aplec dels Ports o el FestiCat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada