dijous, 21 de març del 2013

Els Obrint Pas anuncien una retirada indefinida

A través de les xarxes socials els Obrint Pas han anunciat fa pocs minuts una aturada temporal però indefinida, sense data de tornada. Així doncs, la gira d'enguany serà curta però intensa, i clourà amb dos únics concerts acústics el 2014. "Avui anunciem una notícia amb un nus a la gola. La gira d'enguany serà la darrera abans d'una aturada indefinida del grup. En aquest text ho trobareu tot explicat. Milers de gràcies a totes i tots per aquests anys. Esperem retrobar-vos aviat. Fidels al vell somriure, seguirem", anunciaven fa pocs minuts a través de la seva pàgina de Facebook Obrint Pas.
Després d'una intensa gira presentant el llibre-disc Coratge (Propaganda pel Fet!, 2011), la banda ha decidit fer una aturada indefinida: "No volem marcar-nos dates. Tampoc volem abandonar per sempre el vaixell que ha estat casa nostra. No volem anunciar que aquí s'acaba tot. Al contrari. Aquí tot continua encara que sigui en forma d'altres projectes, d'altres aventures, d'altres fronts oberts".
Seguirem serà el nom d'aquesta darrera breu gira, que s'entrellaçarà amb el format acústic amb què ja han anat experimentant els darrers anys (i que serà la protagonista dels dos únics concerts que faran el 2014).
Font: Enderrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada