diumenge, 3 de març del 2013

Coneix...No Tinc Nòvia

NO TINC NÒVIA és una banda que neix a Barcelona l’any 2010 de la mà de Jordi Vives i Micky Lamborde, després de que tots dos comencin a col·laborar junts en la banda ‘The Cloudfields’ al 2009. Aviat decideixen començar un nou projecte plegats pel que comencen a aportar idees i composicions pròpies. D’aquesta aventura neix al 2012 ‘Mil Direccions’, primer disc de NTN, en el que pretenen mostrar els seus sentiments i emocions interiors en 10 cançons que surten del subconscient dels dos autors.
En Jordi Vives (veu i guitarra), comença en la música rock a finals de 1989 en una banda anomenada Dux. Grava el seu primer disc al 1991 i comença1 una gira de teloner amb ‘BRYAN ADAMS’ per Espanya. L’any següent gira amb ‘JOE COCKER’. Al 1992 guanya el premi a la millor cançó pop-rock al concurs ÈXIT de TV3. Segueix tocant acompanyant bandes com ‘Sopa de Cabra’, ‘Aztec Camera’ o ‘Els Pets. Edita el seu primer disc al 1996 amb la formació ‘Simon Simon’. Al 1999 edita el segon disc de la banda ‘Simon Simon’.
Micky Laborde (baix i cors. Veu principal a la cançó ‘Ara’) De 1992 a 1999 va ser guitarrista de diverses bandes de rock alternatiu. De 2000 fins a 2002 actua com a guitarrista a la banda de Funk-soul ‘Private Soul’ on grava diverses maquetes i fa vàries gires per l’estat Espanyol. Ha col·laborat durant diversos anys amb el cantautor Narcís Perich. Al 2008 forma el grup ‘The Cloudfilelds.
Una altra peça important del tàndem Vives-Laborde és el Jordi Pegenaute, productor i músic d’aquest primer disc, que també els acompanya als directes. Tota la seva experiència ha ajudat a formar l’essència de ‘Mil Direccions’. És un músic important en l’escena rock del nostre país; Líder de la banda de fusió ‘T-Punch’, ha produït a grups tan destacats com ‘Los Rebeldes’ o ‘Loquillo y los trogloditas’. Jordi Picazos (guitarra) s’ha incorporat a la banda després de la gravació del disc però ja havia format part de ‘Simon Simon’. Guitarrista durant set anys dels emblemàtics ‘Els Pets’. Ha col·laborat amb la ‘Fundación Toni Manero’ i actualment forma part del projecte musical ‘Chocadelia Internacional’.
Maxi Molina (bateria), coneix i toca amb el Jordi Vives des de finals dels 80 i ha format part de tots els projectes musicals d’aquest. Té molta experiència en bandes de rock, de versions, jazz...un músic molt complert i un amic fidel. D’entre els gustos musicals del grup hi trobem: Coldplay, Damien Rice, Mishima, Standstill, Mazoni, Els Pets, Anthony and the Jhonsons, The Smashing Pumpkins, The Beatles, U2, Wilco...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada