dilluns, 18 de març del 2013

Arthur Caravan estrena el seu primer videoclip

El grup alcoià Arthur Caravan estrenarà aquest dilluns el seu primer videoclip, un audiovisual per la cançó ‘Vents’ del disc ‘Atles enharmònic’, el qual ha estat dirigit pel realitzador alcoià David Cloquell i enregistrat al Parc Natural de la Font Roja d’Alcoi.  L’estrena del primer videoclip de la banda tindrà lloc a partir de les 20 hores al pub L’Escenari d’Alcoi, en un acte que comptarà amb la presència dels propis músics, oferint algunes de les seues cançons en format acústic totalment desendollat: “Serà un acte senzill, entre amics, a casa, en què projectarem el videoclip junt amb algun altre audiovisual que hem fet recentment, tocarem unes cançonetes ‘a pèl’, i ho passarem bé amb tots aquells que vulguen vindre”. 
La banda presenta el seu videoclip just abans de tancar-se a l’estudi per a enregistrar el seu proper treball discogràfic, un àlbum compartit amb el cantautor també alcoià Hugo Mas. Es tracta d’un nou projecte en què porten mesos submergits, i que veurà la llum el proper estiu. 
Mentretant, els components d’Arthur Caravan continuen portant a terme diferents projectes musicals, conjuntament o per separat: el cantant Pau Miquel Soler editarà en breu un disc en què musica Vicent Andrés Estellés, anomenat ‘L'amor o la guerra. Mural del País Valencià’; el teclista Pablo González acompanya Jesús Saez en el seu projecte ‘Llum’, amb disc editat per Javalina Records que serà presentat per diferents sales de la geografia estatal amb la presència en directe també del baixista Pau Aracil i el percussionista Toni Blanes; gran part d’Arthur Caravan també acompanyaran en directe en la seua gira espanyola al músic californià Javier Escovedo; alhora, la banda està portant endavant la creació d’un segell discogràfic propi. Tot això, sense deixar d’atendre els seus compromisos en directe: divendres 5 d’abril a Cocentaina (Centre Cultural El Teular), dissabte 6 d’abril a Castelló de la Plana (Sala Zeppelin), divendres 12 d’abril a Alcoi (pub Bad Voodoo), i al mes de maig, amb data encara per confirmar, a València (CIM Musical de Benimaclet).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada