dijous, 22 de desembre del 2011

Hui es presenta "Rap rural", dels mallorquins Swing i Valtònyc

Swing i Valtònyc, aquestos son els noms artístics triats per dos MCs de Mallorca que, després de recórrer part de la seua carrera en solitari, decideixen aventurar-se junts i sorprendre’ns amb “Rap Rural”, el primer disc de rap en Mallorquí: una de les propostes més originals d’aquest any en el terreny del hip hop i la música urbana, o millor dit, rural. 
Sota el nom de “Rap Rural” s’amaguen els deu temes que ens mostren l’essència més ambiciosa del Hip Hop, un disc potent amb bases que van des del Folk al Jazz i amb lletres que reivindiquen l’ús del mallorquí com a llengua d’expressió. Un disc carregat de líriques que ens traslladen a l’illa de Mallorca, on podem observar el seus paisatges, municipis i històries quotidianes 
Hui a les 11h. tindrà lloc la roda de premsa de presentació del disc, serà a Can Alcover (C/ Sant Alonson, 24. Palma, Mallorca). La presentació comptarà amb la participació de Tomeu Martí (Obra Cultural Balear), Carme Sánchez (Joves de Mallorca per la llengua) i com no la presencia dels dos creadors d’aquest projecte musical, Swing i Valtònyc. Una bona ocasió per a aventurar-se en eixes melodies i ritmes, i conèixer més d’aquesta revolució, d’aquest Rap rural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada