divendres, 30 de desembre del 2011

L'any 12 tindrà 12 mesos i 12 llançaments...‏

Excel·lent conjunció numerològica per a Guillamino, d’ara endavant conegut com el músic de les 12 cares. La seva versatilitat a prova de bombes quedarà palesa durant tot aquest any amb una sèrie de llançaments mensuals, el dia 12 de cada mes.
Què és Guillamino12?
-Un nou llançament digital el dia 12 de cada mes. 
-Disponibles a Spotify i en descàrrega lliure per web i iPhone app. 
-Cada mes un esdeveniment especial per celebrar el llançament. 
Guillamino concentra el seu background, el seu underground i el seu playground. El menú inclou des dels seus incis hardcoretes plasmats en les peces electròniques més bèsties i desfigurades fins al soul més despullat a piano i veu. Guillamino estima la música, creu i arrisca. I perquè en aquesta vida hi ha moments per tot, per ballar, seure, reposar, abraçar-se o tornar-se boig.
En què consistiran aquests llançaments? Doncs tindran les formes més diverses (des d’un single a un elapé sencer de remescles) i sobretot la màxima transversalitat musical. Si Guillamino sempre s’ha caracteritzat per treballar sense complexos els gèneres més diversos, ara ho arrodonirà amb una nòmina de col·laboradors arribats dels llocs musicals i geogràfics més diversos. 
Trips birmans, tecno de l'Orient Proper, la no-escena bass de Barcelona, cobla-soul del Rosselló, rap gruixut del Bages, realitzadors iankis desorientats, versions impossibles, electrònica feta per nens, remixos internacionals i soul de tota la vida. Tota aquesta allau de nova i despampanant música es podrà degustar de forma gratuïta a través de tres canals: 
-Nova app per iPhone “Guillamino12” 
-Descàrrega lliure des de www.guillamino.cat i www.bankrobber.net 
-Spotify 
A més, cada dia 12 se celebrarà la bona nova del nou llançament amb un happening especial que serà puntualment anunciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada