dijous, 29 de desembre del 2011

Àcid Úric publica l'1 de gener "Déu sap que ha arribat l'hora"

El proper dia 1 de gener de 2012 arriba el nou treball d'Àcid Úric, Déu sap que ha arribat l'hora. Actualment se'n poden escoltar al web dues de les tres cançons que inclou (Néixer i morir i Últim Anònim), però ara tot el treball serà ja disponible en descàrrega digital gratuïta a baixa qualitat i a la venda, com a suport al projecte, en alta qualitat. En breu també en podrem oferir el format físic als concerts. El treball inclou la nova cançó C-17, per a la qual pròximament posarem en circulació un nou videoclip, produït pel realitzador osonenc David Conill.
La descàrrega gratuïta es podrà realitzar des del web www.aciduric.cat i des de Reverbnation, mitjançant el reproductor habilitat. La compra digital es podrà dur a terme a través del web Bandcamp, però des d'ara mateix ja se'n pot pre-ordenar la comanda. L'adquisició digital de Déu sap que ha arribat l'hora arriba amb més bonus encara:
* un pack que inclou tot l'artwork del treball per imprimir
* un document amb les lletres de les cançons
* 2 empaperats per a l'escriptori de l'ordinador
* i especialment per als fans (i només fins el 31 de gener de 2012): un enllaç per descarregar l'àudio del concert d'Àcid Úric a la taverna La Terra de Vic, del passat dia 29 d'Octubre.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada