dimecres, 7 de desembre del 2011

Tavernes de la Valldigna acull el Festivern amb Obrint Pas i La Raíz

Ja teniu plans per a cap d'any? Què us semblen dos dies de diversió i bona música per tan sols vint euros? Tavernes de la Valldigna acollirà aquest any, els dies 30 i 31 de desembre, un Festivern que s'ha reforçat considerablement respecte els nadals de 2010 i que comptarà amb un cartell envejable en dos dies plens d'actuacions musicals. Els assistents que ho desitgen podran acampar aquest any i l'organització oferirà sopars populars per celebrar l'arribada del nou any. Ja el divendres 30 es viuran els primers concerts a la Casa de la Cultura i per tan sols tres euros amb les actuacions de Feliu Ventura (qui presentarà el seu darrer disc, Música i lletres, després de diversos anys de silenci discogràfic) i Arthur Caravan, amb la seua obra Si t'arriba el dematí. Més tard se celebrarà la festa presentació del Pub La Bombonera amb entrada lliure i les actuacions de Voltor, Atzembla i Termofrigidus. L'aforament al recinte és limitat.
L'endemà, el dia gran del festival començarà de matí amb l'actuació del col·lectiu Compartir Dóna Gustet, que presentaran el projecte de la pel·lícula Arròs Movie a la Casa de Cultura. I ja de vesprada, la traca final. A les 19.30 hores s'obrirà el pavelló on actuarà Arrap amb el seu rap valencià de metxa ràpida. Tot seguit el mític grup de Tavernes de la Valldigna Panoràmix just abans de les tradicionals campanades que, com també és tradicional, les retransmetrà el Conill Merut amb la Xaranga Aigua Bruta.
Amb l'eufòria del nou any al cos, el pavelló de Tavernes tremolarà amb el festival que ens preparen la New York Ska Jazz Ensemble, La Raíz, Obrint Pas i La Pegatina. Una autèntica explosió de festa i música que acabarà amb els potents djs Panxo i Plan B.
El Festivern, com també el Feslloch que se celebra a la localitat castellonenca de Benlloch durant l'estiu, s'ha consolidat durant els darrers anys. A cada edició, malgrat els problemes d'organització per les reticències de determinats ajuntaments, han acudit milers de joves arribats de tots els indrets del territori valencià. Les entrades es poden aconseguir a Tavernes de la Valdigna (Pub Màgik), Benifairó de la Valldigna (Bar Seles), Alzira (Llibreria Xúquer), Ontinyent (Bastida Llibres), Gandia (Casal Jaume I), València (Terra, Racó de la Corbella, Octubre CCC), Castelló (Casal Popular de Castelló) Alacant (Casal Popular Tio Cuc), Pedreguer (Casal Jaume I), Reus (Bat a Bat Kultur) i Barcelona (Partisano, La Torna). S'organitzen autobusos des de València capital, i l'entrada, a les taquilles, valdrà vint-i-cinc euros. 
Publicat per Carles Senso a Levante-EMV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada