diumenge, 4 de desembre del 2011

Ja pots inscriure't a la 13a Festival de Música de Vila-seca

La FiM de Vila-seca ha obert les seves inscripcions per a l'edició 2012, que romandran obertes fins a l'11 de gener a través d'aquesta pàgina web. 
La 13a Fira de música de Vila-seca, que es celebrarà del 11 al 13 de maig del 2012, ha obert les incripcions a través de la seva pàgina web. S'hi pot inscriure qualsevol artista, de qualsevol estil i nacionalitat, amb un plantejament professional i amb ganes de donar a conèixer la seva proposta públicament. 
La inscripció és gratuïta, ràpida, i es realitza online. El passat any més de 500 músics es van inscriure i més de 40 van actuar sobre els 6 escenaris (més les zones itinerants) de Vila-seca. Un total de 18.000 assistents van presenciar les diferents actuacions al llarg dels tres dies de Fira. Per a la seva 13a edició la FiM prepara novetats importants a nivell organitzatiu, garantint l'assistència de professionals i programadors d'arreu i prioritzant una programació diversa i representativa del panorama musical emergent. En el següent vídeo s'explica, molt sintèticament, quins són els passos a seguir per a qualsevol músic a l'hora d'inscriure's a la 13a FiM. L'objectiu final de la FiM és que aquesta informació arribi al màxim d'artistes possible.
Les inscripcions es tanquen l'11 de gener del 2012 i els primers confirmat es donaran a conèixer al Febrer. Es poden realitzar en tres llengües diferents: català, castellà i anglés, tot i que l'idioma de les cançons interpretades pot ser qualsevol. Aquí tens els enllaços;
Aquí en català
Aquí en castellà
Aquí en anglès 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada