dissabte, 10 de desembre del 2011

Música en Viu premia Subverssia

El grup Subverssia va rebre esta setmana el Premi al Millor Tema en valencià del 10è concurs Castelló en Viu, organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelló amb el patrocini de la Universitat Jaume I. En l'acte de lliurament, el grup va agrair el premi, dotat amb tres-cents euros i, sobretot, la convocatòria del concurs perquè “suposa un reconeixement als grups que cantem en valencià”.
Els membres de Subverssia, Xavi Felip (veu), Javier Gómez (guitarra), Enric Redón (baix) iDiego Climent (bateria), també van recalcar que a Castelló actualment “hi ha una cantera musical molt important”, però que és molt difícil que progressen perquè “tocar en directe és molt poc accesible”.
Sobre el seu estil musical van especificar que partint del rock barregen estils com el metal, el funky, i el hardcore, cosa que dona un resultat “molt alternatiu”. Sovint han sigut qualificats com un grup de rap, però van matisar que “deu ser un efecte secundari per la forma de cantar perquè ni eixe és el nostre objectiu, ni ens sentim influïts pel rap”. Els altres dos guardons del certament van recaure en The Last Bant i en Maculy Cookin.
Avui.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada