dijous, 8 de desembre del 2011

Coneix els artistes que col·laboren al Disc de La Marató 2011

Aquest és el vintè any de La Marató de TV3 i, per celebrar-ho, el disc tindrà també 20 cançons. El diumenge 11 de desembre serà l’únic dia que el disc es posarà a la venda amb la premsa del país. Com en cada edició, hi ha artistes de tots els àmbits, que donen sentit i veu a les cançons. Cal destacar-los a tots, i d’una manera especial aquells que han cantat per primera vegada en català com Raphael, Malú, Ana Torroja, Melendi, Salsa de Reyes, Andrea Motis & Joan Chamorro Group i The Pepper Potts. 
Les produccions i mescles musicals van a càrrec de Grabaciones Silvestres, Ten Productions i Aurha Studios. Són 16 cançons i la sintonia de La Marató, una partitura original que ens va llegar Josep M. Bardagí, i que aquest any rep el tractament dels productors Toni i Xasqui Ten. Una gran novetat és la participació del cor de l’Escolania de Montserrat que ha enregistrat per primera vegada una cançó de gènere pop, juntament amb Sergio Dalma i el cor de la Capella de Música de Montserrat al mateix monestir. A més, serà la banda sonora de l’espot de La Marató de TV3 que té com a eslògan: “Quan acaba una vida, en comencen sis”. 
També destaca la cançó col·lectiva titulada “Teixit humà”, que s’ha compost a partir del projecte Banc de Sons. Tothom ha tingut la possibilitat de participar-hi aportant lletres i músiques, i hi han col·laborat més de mil persones. La producció musical va a càrrec de Marc Parrot, els germans Toni i Txasqui Ten i Jordi Cubino. La recaptació que s’obtindrà aquest any es destinarà al finançament de projectes de recerca biomèdica d’excel·lència sobre trasplantaments i regeneració d’òrgans i teixits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada